Vil du overnatte i de nyopførte rækkevillaer på Mejerivænget før du skriver under?

Nu kan du "prøvekøre" din bolig med "The home Hotel"
Profilbillede
dato

For langt de fleste er boligkøbet livets største økonomiske beslutning, og mange lader sig derfor mandsopdække af bankrådgiver, køberrådgiver og andre rådgivere i købsprocessen.

For køber ligger den ultimative tryghed i, om boligen er den rette. For eksempel følelsen ved at rulle gardinet op i soveværelset efter en god nats søvn, kigge ud af køkkenvinduet over en kop kaffe eller lytte til omgivelserne fra terrassen.

Med konceptet 'The home Hotel' kan potentielle boligkøbere få sjælen og sanserne med i boligkøbet. Som en del af konceptet kan de tilbydes at tilbringe det meste af et døgn i huset, lejligheden eller sommerhuset inden køb.

Sådan tjekker køberne ind på ’The home Hotel’
Det er sælger, der i samråd med mægler vælger, om de vil tilbyde den ekstra service med en overnatning på ’The home Hotel’ – og en overnatning vil typisk komme på tale efter flere fremvisninger og særlig interesse fra en køber.

  • En overnatning på ’The home Hotel’ er gratis for køber.
  • Som man kender det fra andre hoteller, vil oplevelsen med boligen blive suppleret med kendte hotelremedier som shampoo, slippers og en concierge-service.
  • Boligen må max. bookes til to voksne personer – og det er ikke muligt at invitere gæster eller håndværkere under opholdet.
  • Boligsælger er sikret med en låneaftale og særlig AllRisk-forsikring fra Gjensidige, og køber har efter sit ophold samme mulighed som alle andre for at tegne en ejerskifteforsikring.

Kilde: home Tranbjerg-Solbjerg