Oprykningsfesten udeblev i denne omgang for Dolbergs Disciple

Foto: Dolbergs Disciple.
Profilbillede
dato

Fuglebakken KFUM satte en kæp i hjulet på Dolbergs Disciple med et slutresultat på 3-1, og dermed rendte Holbergs Disciple ind i sæsonens første nederlag.

Udeholdet kom godt fra start og scorede det første mål allerede i det 5. minut. Mathias Starup-Kjærgaard var manden bag scoringen, der gav Dolbergs Disciple en tidlig føring.

Hjemmeholdet lod sig dog ikke slå ud af det tidlige mål og formåede at udligne i det 10. minut. Kampen var herefter meget lige, men Fuglebakken KFUM formåede at tage føringen i det 40. minut og scorede endnu et mål til 2-1.

I anden halvleg fortsatte Fuglebakken KFUM med at dominere kampen og udbyggede deres føring til 3-1 i det 70. minut. Udeholdet forsøgte at komme tilbage i kampen og pressede hårdt i de sidste ti minutter, men bolden kom desværre aldrig over Fuglebakken KFUM's målstreg.

Efter kampen udtalte Dolbergs Disciples spillende træner, Asger Kjeldahl, at det var en stor skuffelse, da de havde forventet at vinde og sikre sig oprykning.

“Sæsonens første nederlag i en kamp, som vi havde forventet at vinde, da vi kunne sikre os oprykning, så det er en stor klump at sluge. Reelt taber vi kun 2-1, da deres sidste mål var et biprodukt af, at vi satsede hele butikken.”

Inden næste kamp mente Kjeldahl, at holdet skulle være fuldstændig klar mentalt:

“Den næste kamp, som også er den sidste kamp, er direkte kamp om oprykning. Derfor skal vi være fuldstændig klar mentalt, og så må spillet på banen afgøre resten.”

Kjeldahl fremhævede også Søren Bakke Jensen som kampens spiller fra deres side, da han udviste god fysik og forståelse i den bagerste kæde. Han håbede, at Jensen kunne fortsætte med at præstere på samme niveau i næste kamp.

“Kampens spiller fra vores side går i dag til Søren Bakke Jensen, som udviste god fysik og forståelse i den bagerste kæde. Jeg håber, at han kan gøre det lige så godt i næste kamp.”

Dolbergs Disciple-spiller, Christian Bugge, giver også sin reaktion på kampen:

“En ærgerlig kamp fra hele holdet desværre. Vi kommer godt fra start, med et flot opspil, afsluttet af Mathias. Herefter sænker vi desværre tempoet og spiller ikke særlig godt næsten hele kampen.”

“De får udlignet og får scoret igen i anden halvleg, hvor vi har svært ved at skabe noget. Vi får skabt et bedre spil i de sidste 15 minutter af kampen, men det var desværre ikke nok til at sikre en oprykning i denne omgang. COYD!”

Næste kamp for Dolbergs Disciple er tirsdag 3. oktober, hvor de skal møde Harlev IK (U19) på Grønløkke Stadion. Der er kampstart kl. 17:45.

Kampens resultat: 3-1 til Fuglebakken KFUM (3)
Række: HERRE C2 (+16) 7M

Kilde: Spillende træner Asger Kjeldahl, AIA/Tranbjerg (2) - HERRE C2 (+16) 7M