Nyt fra Tranbjerg J i politiets døgnrapport

Profilbillede

Tranbjerg J er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.

**

 

Hærværk mod bil parkeret ved Randers Arrest

Natten til tirsdag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var blevet begået hærværk mod en bil, der holdt parkeret på Møllestræde i Randers C nær Randers Arrest. Hærværket havde angiveligt fundet sted omkring midnatstid mandag aften.

En patrulje blev sendt til stedet for at foretage sporsikring, men ingen mistænkelige personer blev truffet i området. Sagen vil nu blive efterforsket nærmere, og Østjyllands Politi har pt. ikke yderligere kommentarer til episoden. Vi hører dog meget gerne fra vidner, der måtte have set eller hørt noget omkring midnatstid med relation til hærværket – ring til os på telefonnummer 114, hvis du har oplysninger om sagen.

På baggrund af flere anmeldelser om uroligheder ved arresten i Randers har Østjyllands Politi over de seneste uger intensiveret sin patruljering i området. Flere af anmeldelserne er fortsat under efterforskning, men tidligere på måneden blev flere personer sigtet for blandt andet at affyre fyrværkeri foran arresten i forbindelse med en aktuel anmeldelse om uroligheder ved arresten.

**

 

Patrulje opdagede hashrygende mand i bil

En patrulje fra Østjyllands Politi fik tirsdag eftermiddag kl. 16.56 øje på et køretøj, der holdt parkeret ved Bispehavevej i Aarhus V. I bilen befandt fire yngre mænd sig, hvoraf den ene – en 29-årig mand – blev observeret i færd med at ryge en joint.

Betjentene tog derfor kontakt til de fire personer, som alle blev sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer.

Under en efterfølgende ransagning af køretøjet og visitation af de fire mænd, blev den 30-årige fører af bilen fundet i besiddelse af en mindre mængde tramadoler og morfinpiller, som han ikke kunne fremvise gyldig recept på. Pillerne blev derfor beslaglagt og han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

**

Fartmåling ved Ebeltoft – mange kørte for stærkt

Tirsdag morgen og formiddag foretog Færdselssektionen ved Østjyllands Politi en fartmåling på Ebeltoftvej i Tirstrup i perioden fra kl. 09.44 til kl. 13.00.

I den målte periode passerede 1139 køretøjer på strækningen, hvoraf de 124 blev mål til at køre for stærkt i forhold til den tilladte hastighed på 50 km/t.

Af de 124 kørte 13 bilister med en så høj fart, at de nu kan se frem til at få et klip i kørekortet. En enkelt havde så høj hastighed, at vedkommende vil blive frakendt sin førerret.

**

Kvinde udsat for blufærdighedskrænkelse ved Vestre Kirkegård

En 24-årig kvinde fik sig tirsdag formiddag kl. 10.35 en ubehagelig overraskelse, da hun befandt sig på Vestre Kirkegård ved Viborgvej i Aarhus V.

På en sti på Vestre Kirkegård blottede en mand sig angiveligt pludselig for hende, hvorefter han begyndte at onanere. En patrulje blev sendt til stedet for at undersøge forholdene nærmere og foretage sporsikring i området.

Manden beskrives som værende lys i huden, 30-35 år, almindelig af bygning og 180-190 cm høj. Han var iført lyseblåt joggingtøj, lyseblå kasket og bar en hvid/lys rygsæk.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner på telefonnummer 114, der måtte have set manden i området, så politiet kan komme i kontakt med ham og få klarlagt hændelsesforløbet.

**

Færdsel:

Tirsdag kl. 10.05 skete der et færdselsuheld på Randersvej i Randers NV nær Fladbro, hvor en 87-årig mandlig bilist af ukendte årsager mistede herredømmet over sit køretøj og skred ud i noget grus ved en parkeringsplads. Det resulterede i, at bilen svingede over i modsatte vejbane og ud på en mark, hvorefter den standsede nogle få hundrede meter senere. Ingen personer kom umiddelbart til skade, og bilen pådrog sig nogle få materielle skader.

Tirsdag kl. 13.31 skete der et færdselsuheld på Vester Allé i Aarhus C i krydset med Christiansgade. En 65-årig mandlig bilist foretog et højresving i krydset, hvormed han påkørte en 44-årig mandlig cyklist, der skulle ligeud i krydset. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med sammenstødet, men den 65-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Tirsdag kl. 14.07 skete der et alvorligt færdselsuheld på Randersvej i Aarhus N, hvor en 32-årig mandlig fodgænger blev påkørt af en varebil ført af en 21-årig mand. Den 32-årige løb angiveligt ud i krydset ved Stockholmsgade/Kastaniegade for rødt lys af ukendte årsager, hvormed han blev påkørt af varebilen, der kom kørende i nordlig retning. Den 32-årige blev bragt til behandling på hospitalet, mens trafikken var spærret i noget tid ud på eftermiddagen. Østjyllands Politi har pt. ikke yderligere kommentarer til sagen.

**

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i politikredsen:         
På Damagervej i Viby J begået mandag d. 24/7 kl. 22.30
På Sønder Allé i Aarhus C begået tirsdag d. 25/7 kl. 08.55
På Schousgade i Randers C begået mellem mandag d. 24/7 kl. 23.00 og tirsdag d. 25/7 kl. 08.00
På Klokkerfaldet i Aarhus V begået mandag d. 15/7 kl. 15.30
På Trankærgårdsvej i Tranbjerg J begået tirsdag kl. 11.30

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi