Nedergaard holdt netmaskerne rene da Dolbergs Disciple fik et point i nulløsning

Foto: Privat.
Profilbillede
dato

Dolbergs Disciple gæstede Koncenton Park (ASA) tirsdag den 29. august i mødet mod ASA, Aarhus. Trods en ihærdig indsats for at hive sejren i land, betyder en jævnbyrdig kamp, at de må tage til takke med et uafgjort resultat.

Kampen endte i et intetsigende 0-0-resultat, hvorfor Dolbergs Disciple kan tage et enkelt point med hjem i bagagen. Spillende træner Asger Kjeldahl uddyber:

“Hård kamp. Man kan sige, at det er ligesom at få rugbrød til aftensmad. Ikke noget at råbe hurra for, men det klarede skærene på må og få. Vi var flere på holdet, der var glade for Bertrams tilstedeværelse inde på målet.”

Trods resultatet, mener spillende træneren alligevel, at visse dele af kampen fortjener ros:

“Vi havde inden kampen snakket om et fokus på clearinger og tacklinger, hvor begge elementer kunne både ses og høres i kampen, så det er vi meget tilfredse med.”

Kjeldahl vurderer dagens præstation, og fremhæver særligt kampens spiller, Bertram Nedergaard:

“Når man tænker på dagens kamp er det umuligt ikke at tænke på Bertram, som selvfølgelig blev MOTM. Selv modstanderne tog sig til hovedet gang på og gang og kunne ikke begribe, hvordan Bertram formåede at redde den igen og igen.”

Dolbergs Disciple-spiller, Rasmus Korsgaard Jensen, giver også sin reaktion på kampen:

“En meget udfordrende kamp, hvor modstanderen kom stærkt fra start og gav os en del udfordringer. Heldigvis holder Bertram os inde i kampen og vi får spillet os frem til nogle enkelte chancer, der dog ikke bliver til det store, desværre. Alt i alt en fin præstation mod en stærk modstander.”

Næste gang er det FC Jura, som Dolbergs Disciple møder på Grønløkke Stadion. Der er kampstart klokken 18:45 mandag den 4. september.

Kampens resultat: 0-0
Række: HERRE C2 (+16) 7M

Kilde: Spillende træner Asger Kjeldahl, AIA/Tranbjerg (2) - HERRE C2 (+16) 7M