Medhjælper/vikar søges til dynamisk dagtilbud i Smilehullet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Det er let at komme til Tranbjerg 

Du kan tage 4A, 17’eren og Letbanen til Tranbjerg. 

I Smilehullet kan vi tilbyde en medhjælper/vikar et arbejde, hvor du gør en forskel, og hvor du har fri i weekender. Dit timetal kan være svingende, men du tjener nok til huslejen, og det kan blive til en fast stilling på 37 t.  

Vi er et hus og et dagtilbud, der vil lykkes med børnene, og vi kan tilbyde dig en stilling i et hus, som er lærerigt, har gåpåmod, humor og faglighed, og det kan du blive en del af. Så står du og tænker, det vil jeg høre mere om, så læs med:  

Vi ønsker vikariatet/stillingen besat senest pr 19.8.2024, gerne før, dog venter vi på den rette. Ansøgningsfrist er d. 1.7.2024. Ansættelsessamtaler er løbende.  

Smilehullet er en integreret institution - vi har tre børnehavegrupper med 20 børn i hver gruppe og tre vuggestuegrupper med 12 børn i hver gruppe. 

 

Din profil kunne se sådan ud: 

Du er modig: Du tør være i et læringsrum, hvor det du ikke har prøvet før, bliver en motiverende øvebane, for at skabe de bedste læringsmiljøer for børnenes udvikling, trivsel, dannelse og læring. 

Du er undersøgende: Du er opsøgende på viden og nysgerrig, hvor du har børnene for øje. 

Du er faglig og struktureret: Overholder aftaler, skaber overblik og er struktureret 

Du er synlig og involverende: Du prioriterer at være tilgængelig for børn, forældre og kollegaer samt prioriterer et godt samarbejde med kollegaer og forældre. 

Du er tydelig: Du sætter rammer og gode betingelser for inddragelse. Du er interesseret i at lære at kommunikere tydeligt og fagligt i din praksis.  

Du kan lide: At være fysisk aktiv og nærværende, sammen med børnene 

Og…, er en person som er imødekommende, har godt humør/humor og let til smil og grin. 

 

Derfor skal du vælge os 

Du bliver del af en stor og fantastisk medarbejdergruppe, der støtter og udfordrer hinanden, hvor vi også forventer, at du byder ind med din faglighed. Vi arbejder med at styrke hinandens arbejdsrelationer og giver/udøver sparring. Vi har fokus på, i fællesskab, at udvikle vores faglighed, så vi skaber gode læringsmiljøer med trivsel, læring og udvikling til gavn for børnene. Blandt vores værktøjer har vi refleksive dialoger, som vi bruger til at udvikle vores kommunikation og samarbejdsevne internt – men også i forældresamarbejdet. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Efter FOA’s/Aarhus Kommunes overenskomst.  

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Hvis du vil vide mere 

Kontakt pædagogisk leder, Lena Andersen på mail alek@aarhus.dk 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Østerby Allé 348, 8310 Tranbjerg J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071359

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet