Dolbergs Disciple delte med 'Englene' i et intenst og underholdende opgør

Foto: Privat.
Profilbillede
dato

Dolbergs Disciple skulle onsdag i sidste uge forsøge at sikre point, da de var taget til Skovvangsskolen, hvor De Forenede Engle ventede. Men ingen af holdene trak sig sejrrigt ud af kampen, der endte 2-2.

Dolbergs Disciples træner Asger Kjeldahl, havde følgende at sige efter det uafgjorte resultat på udebane.

“Intenst og underholdende fra start til slut. Som træner stod jeg i dag på sidelinjen, men fik adskillige gange lyst til at hoppe på banen for at støtte drengene. Derudover vil jeg gerne rose mine spillere for en ihærdig indsats, der skinnede igennem næsten hele kampen. Ja, i slutningen gik der lidt mundhuggeri med komiske træk i den, og seriøsiteten dalede lidt.”

Asger lagde mærke til flere ting i kampens forløb fra sit hold og pointerede her, hvorfor kampen endte, som den gjorde.

“At score på vores chancer ville være optimalt i forhold til at vinde de kommende kampe. Ikke fordi vi druknede i chancer, men dem vi havde var ret store. Og de kunne have været kampafgørende, men desværre ikke.”

Et uafgjort resultat behøver dog ikke kun at have negative elementer i sig, hvilket spillende træner Kjeldahl også holder fast i med de positive takter, der trods alt var at finde i holdets præstation.

“Først og fremmest skal Laurits Osinga hyldes for sin flotte debut, hvor han virkelig cementerede sin indre hund. Han viste sig som en stålsat karakter, der ikke er bange for at røre lidt ved modstanderen.”

Dolbergs Disciple spiller igen torsdag den 21. september, hvor de møder VSK Aarhus (2) på Grønløkke Stadion med kickoff klokken 18:00.

Kampens resultat: 2-2
Række: HERRE C2 (+16) 7M

Mål
6'0-1Filip Haansbæk
15'1-1
20'1-2Mathias Starup-Kjærgaard
55'2-2

Kilde: Spillende træner Asger Kjeldahl - Dolbergs Disciple