Tranbjergskolens SFO søger 30 timers pædagogisk assistent eller pædagogmedhjælper pr. 1. april 2024

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Du bliver en del af en stor SFO med 4 afdelinger, ca. 25 medarbejdere samt studerende. Du vil primært være tilknyttet én af de 4 afdelinger, men vil også blive brugt som kendt voksen i huset, når der er fravær.


Derfor skal du vælge os:

Tranbjergskolen er lokalsamfundets skole. En stor skole på to matrikler, med 0.-9 klasse, modtagelsesklasser, specialklasser og et fælles mål om at udvikle fagligt dygtige elever, der trives. SFO’en har ca. 440 børn fordelt på 4-5 spor og har en høj tilslutning fra området.

Vi har et stort fokus på fritidspædagogikkens samspil med undervisningen og sideløbende arbejder vi med Den Fritidspædagogiske Vision som en løftestang ind i vores allerede veldrevne praksis.

Vi har en blandet personalegruppe med mange års erfaring på stedet, så du vil komme til at indgå i et bredt kollegialt fællesskab som brænder for kerneopgaven.

Vi har et tæt samarbejde med forældrene og ynder at inddrage forældresamarbejdet i vores pædagogiske praksis.

 

Din profil:
Du brænder for at arbejde med børns trivsel og udvikling, og du er fleksibel ift. at være med til at skabe en god og sammenhængende dag for alle børn i SFO. Du sætter børnenes trivsel og læring i højsædet og værdsætter at samarbejde med både lærere og pædagoger. 

Du har lyst til at indgå i et stærkt arbejdsfællesskab og ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø og fælles trivsel.

Du må gerne kunne holde hovedet koldt og hjertet varmt i fredelige og pressede situationer.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 30

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til SFO- og indskolingsleder Benny Thøisen på telefon 41855338 

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: Onsdag d. 21. februar 2024

Om os
Du kan læse mere om SFO'en på vores hjemmeside.
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Kirketorvet 22, 8310 Tranbjerg J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5983961

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet