Tranbjergskolen søger matematiklærer til udskolingsspecialklasse pr. 1. marts 2024

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Vi søger en specialklasselærer til en fast fuldtidsstilling i vores ældste specialklasser. Du vil blive en del af et klasseteam bestående af en erfaren specialklassedansklærer og en specialklassepædagog. Derudover vil du blive en del af en velfungerende fagligt stærk specialklasseafdeling på Tranbjergskolen med dygtige og inspirerende kolleger. 

Din profil:
Du er en rolig og velafbalanceret lærer, der udstråler overskud og god energi. Du er vant til at arbejde struktureret og er en dygtig klasserumsleder. Du brænder for specialområdet og denne særlige elevgruppe. Du er typen, der ser muligheder og løsninger fremfor begrænsninger, og du er ambitiøs på elevernes vegne.

Fagligt er du læreruddannet med linjefag i matematik og andre relevante udskolingsfag. Ikke læreruddannede ansøgere, og ansøgere uden linjefag eller tilsvarende kompetencer i faget, vil ikke komme i betragtning. 

Derfor skal du vælge os:
Tranbjergskolen er lokalsamfundets skole. En stor skole på to matrikler med 0.-9. klasser, modtagelsesklasser, specialklasser og et fælles mål om at udvikle fagligt dygtige elever, der trives.

Med en indskolingsafdeling for elever fra 0.-4. årgang og en udskolingsafdeling med elever fra 5.-9. årgang har skolen ca. 1000 elever fordelt på 3–5 spor pr. årgang. Skolen har modtagelsesklasser og specialklasser. 

Tranbjergskolen er ambitiøs både omkring elevernes læring og det gode børne- og ungeliv, og skolen har en god professionel kultur og stærkt fællesskab på tværs af faggrupper. 

 
Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst.  
Ugentligt timetal: 37.

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til viceskoleleder Simon Fenger, tlf. 41857288.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: Fredag d.23. februar kl 8.00.
 
Samtaler finder sted onsdag den 28.februar.


Om os
Læs mere om Tranbjergskolen på vores hjemmeside.

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Grønløkke Allé 9, 8310 Tranbjerg J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5987355

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet