Tranbjergskolen søger en børnehaveklasseleder med tiltrædelse 1. februar '24 eller snarest muligt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet: 

Vi søger en børnehaveklasseleder til én af vores fem 0. klasser. Børnehaveklasserne er placeret på indskolingsafdelingen på Kirketorvet, hvor du bliver en del af teamet omkring 0. klasserne.


Din profil:

Du er uddannet pædagog og har viden og gerne erfaring indenfor skoleområdet.


Derfor skal du vælge os:

Tranbjergskolen er lokalsamfundets skole. En stor skole på to matrikler, med 0. - 9. klasser, modtagelsesklasser, specialklasser og et fælles mål om at udvikle fagligt dygtige elever, der trives. 

Med en indskolingsafdeling for elever fra 0.-4. årgang og en udskolingsafdeling med elever fra 5.-9. årgang har skolen ca. 1000 elever fordelt på 3–5 spor pr. årgang. Skolen har modtagelsesklasser og specialklasser. Skolens to lokationer rummer mulighed for at fokusere på at skabe et godt lærings- og børnemiljø samtidig med, at der skal være et stort arbejdsfællesskab hen over lokationerne. 

Tranbjergskolen er ambitiøs både omkring elevernes læring og det gode børne- og ungeliv, og skolen har en god professionel kultur og stærkt fællesskab på tværs af faggrupper. Du vil også møde en medarbejdergruppe, som er meget professionelle.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 37.
Der vil blive indhentet børne- og straffeattest, og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Benny Thøisen, pædagogisk leder for SFO og 0. og 1. klasse, tlf.nr.: 41855338, Mail: bentho@aarhus.dk

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  Søndag d. 10 december kl. 23.59.
 
Vi forventer, at 1. samtale finder sted i uge 50. 
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Kirketorvet 22, 8310 Tranbjerg J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949066

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet