Spændende stilling som dansklærer til specialklasser på Tranbjergskolen - Vær med til at udvikle fagligt dygtige elever

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Vi søger en dansklærer til 4. årgang og til specialklasse 2. årgang, derfor må du gerne have erfaring på specialområdet.

Du skal desuden kunne varetage engelsk og historie i indskolingen. 

Derfor skal du vælge os:
Tranbjergskolen er lokalsamfundets skole. En stor skole på to matrikler, med 0.-9. klasse, modtagelsesklasser, specialklasser og et fælles mål om at udvikle fagligt dygtige elever, der trives. 

Med en indskolingsafdeling for elever fra 0.-4. årgang og en udskolingsafdeling med elever fra 5.-9. årgang har skolen ca. 1000 elever fordelt på 3–4 spor pr. årgang. Skolen har modtagelsesklasser og specialklasser. Skolens to lokationer rummer mulighed for at fokusere på at skabe et godt lærings- og børnemiljø samtidig med, at der skal være et stort arbejdsfællesskab hen over lokationerne. 

Tranbjergskolen er ambitiøs både omkring elevernes læring og det gode børne- og ungeliv, og skolen har en god professionel kultur og stærkt fællesskab på tværs af faggrupper. Du vil også møde en medarbejdergruppe, som ud over at være meget professionelle, også er enormt stabile

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: 37.

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til pædagogisk leder Jane Bundgaard Nielsen, tlf. 41854056.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: 10. juni 2024.
 
Samtaler finder sted den 18. juni.

Om os
Du kan læse mere om Tranbjergskolen på vores hjemmeside.

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Kirketorvet 22, 8310 Tranbjerg J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054847

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet