SOSU-hjælper på Tranbjerg Plejehjem ved Distrikt Syd, Aarhus Kommune.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en faglig dygtig og engageret social- og sundhedshjælper, som vil være med til at give beboerne på Tranbjerg Plejehjem en dejlig hverdag hvor spontanitet og hyggeligt samvær skaber rammerne for den gode hverdag. 

Vi arbejder rehabiliterende i et tæt tværfagligt samarbejde med plejehjemslæge, sygeplejerske, fysioterapeut og ergoterapeut for at sikre at beboerne er i stand til at klare mest muligt selv, og hvor vi sammen skaber en høj faglighed og et godt forløb for hver enkelt beboer.  

Vi arbejder efter Forløbsmodellen og som social- og sundhedshjælper får du derfor rollen som kontaktperson for udvalgte borger. Som kontaktpersonen, er du sammen med forløbsansvarlige, ansvarlig for at følge de beboere, du er kontaktperson for. Vi forventer også, at du tager ansvar for altid at inddrage beboerne og dennes familie i hvordan det går og informerer dem hvis der sker ændringer i beboerens tilstand.  

Som social- og sundhedshjælper arbejder du tæt sammen med husets øvrige faggrupper for at sikre høj faglighed til glæde for beboerne.  

I jobbet får du mulighed for mange forskelligartede sundhedsfaglige opgaver. Vi vægter samarbejde og et godt arbejdsmiljø højt og vi elsker humor og grin i hverdagen.  

Som ny medarbejder på Tranbjerg Plejehjem vil du blive taget godt imod af dine kolleger og du vil følge Aarhus Kommunes introprogram og her tilbydes løbende samtaler med en viceforstander.  

Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. Denne stilling vil fortrinsvis være dagvagt og hver 3. weekend.   

 

Kandidatens profil:

Det er et krav at du er uddannet social- og sundhedshjælper  

Vi forventer at du: 

  • Tager udgangspunkt i beboerens behov 
  • At du er med til at skabe stjernestunder sammen med vores beboere 
  • Skaber hjemlighed, glæde og tryghed for beboerne 
  • Yder pleje og omsorg af høj kvalitet 
  • Sætter faglighed højt, er iderig og kan se muligheder i at præge og udvikle Tranbjerg Plejehjem. 
  • Er interesseret i muligheder for faglig og personlig udvikling og kan lide at have indflydelse på egen arbejdsdag 
  • Har gode samarbejdsevner og bidrager til et godt kammeratskab og et godt arbejdsmiljø 
  • Er åben overfor forandringer 

 

Derfor skal du vælge os:

Vi er et plejehjem for 76 beboere fordelt i tre huse hus. Her er plads til forskellighed og et personligt islæt. Vi arbejder tværfagligt og rehabiliterende i samarbejde med beboerne, deres familier og de frivillige.  

På Tranbjerg Plejehjem har vi en aktivitetskoordinator som sammen med alle medarbejdere sørger for diverse aktiviteter for beboerne - små som store. Derudover arbejder vi med, at medarbejdere har ansvarsområder for at sikre at der er tovholdere på diverse netværk.  

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen ønskes tiltrådt 01.05.2024 eller hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Hvis du vil vide mere: 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

Forstander Lone Sønderholm Tlf.: 41872040 eller mail loson@aarhus.dk

Viceforstander Joan Brøgger Jensen på 21 16 70 16 eller brjoj@aarhus.dk

Viceforstander Christina Wielandt på 21 35 20 68 eller chrwie@aarhus.dk

 

Ansøgning: 

Klik på ”søg jobbet” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning. 

Ansøgningsfristen er den 18.03.24

Vi forventer at afvikle jobsamtaler løbende. 

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen. 
  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er en af Jyllands største arbejdspladser, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle. Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Torvevænget 1-3A, 8310 Tranbjerg J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5999082

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet