Solsikken søger nyuddannet eller erfaren vuggestuepædagog

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vuggestuepædagog til barselsvikariat 34 timer/uge 1.7.24 

Er du nyuddannet eller erfaren, ung eller midt i livet og har lyst til at prøve kræfter med livet som pædagog i vuggestuen giver vi dig muligheden. 
Har du høj faglighed, en smule humor og ser værdien i at samarbejde på tværs af børnegrupper til gavn for kerneopgaven, så er det dig, vi har brug for i et barselsvikariat til vores fantastiske børn, forældre og kollegaer i Solsikken, Tranbjerg Dagtilbud.

Om jobbet 

Solsikken er en integreret institution, med to børnehavegrupper på 20 børn i hver og to vuggestuegrupper på 12 børn i hver. 

Vi søger en pædagog, som tager initiativ fagligt og praktisk for at skabe de bedste læringsrum for børnene, er selvledende og som ser forældresamarbejdet som en væsentlig del af det pædagogiske arbejde.  

I Solsikken vægter vi samarbejdet på tværs af huset højt, så alle Solsikkens børn er et fælles ansvar.  

Vi har Tranbjergs skønneste og bedst udnyttede legeplads, der giver udfordringer til vores børn dagligt. 

 

Om os 

Et ungt og friskt hus blandet på køn og erfaring, hvor vi siger ”ja” til hinandens ideer! 

Du bliver del af et en kollegial gruppe, der støtter og udfordrer hinanden.  
Vi arbejder med at styrke hinandens arbejdsrelationer og giver/udøver sparring.  
Vi har fokus på, i fællesskab, at udvikle vores faglighed, så vi skaber gode læringsmiljøer med trivsel, læring og udvikling til gavn for børnene.  

 

Om dig 
Du tager initiativer og giver børnene en alsidig hverdag. Du kommunikerer tydeligt og fagligt i din pædagogiske praksis.  

Du kan se værdien i udelivet, (også i regnvejr), i at styrke børns motorik og i at deltage aktivt i børns leg.  

Du er nysgerrig på husets kompetencer og har lysten til at skabe endnu mere kvalitet i den fælles pædagogiske retning til gavn for vores børn. 

Du vægter faglighed, ”den gode fortælling”, og er med på at udfordre ”plejer”. 

Du er en synlig og involverende - prioriterer at være tilgængelig for børn, forældre og kollegaer samt et godt samarbejde med kollegaer og forældre. 

Du er undersøgende: Du kommer med respekt for det, som er skabt og går i dialog med dine kollegaer om fælles fremadrettet udvikling, hvor det forventes, at du er nytænkende og god til at lave og udføre tiltag til gavn for børnene, så de får en god dag.  

Du er imødekommende og møder med godt humør. 

 

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. 
  
Ugentligt timetal: 34.

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

 

Ansøgningsfrist: 29.4.2024, men vi indkalder løbende til samtale.  

Vi opfordrer til, du kontakter os for mere information, og du må meget gerne besøge os. Kontakt pædagogisk leder, Dorthe W. Krarup, telefon 23741160. 


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Om os
Du kan læse mere om Solsikken og Tranbjerg Dagtilbud på vores hjemmeside.

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Torvevænget 5 B, 8310 Tranbjerg J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030049

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet