Social- og sundhedshjælper til Hasle plejehjem

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Sammen med et engageret, erfarent team skal du varetage plejen og omsorgen for vores beboere. Vi ønsker en medarbejder der er ser det som sin fornemmeste opgave at give beboerne på Hasle plejehjem, et godt og værdigt liv, i et tæt samspil med kollegerne. Vi søger dig der vægter faglighed og kvalitet højt, og som går stolt hjem fra arbejde. Om du har mange års erfaring eller er forholdsvist nyuddannet, er ikke det vigtigste. Det vigtigste er den du er, og at du selv mener du lever op til de krav og ønsker vi har til en kommende kollega.

Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. P.t. forventes tjenesten fortrinsvis at være i nattevagt. Kørekort er et krav, da vi nogle nætter dækker flyver funktionen mellem 3 plejehjem i nærområdet.

Din profil:
Er du en hjertevarm, selvstændig, stabil person med et højt fagligt niveau, der brænder efter at gøre en forskel for beboerne på Hasle plejehjem, er det dig vi søger. Kan du samarbejde, arbejde selvstændigt og samtidigt holde hovedet koldt og hjertet varmt skal du straks søge denne stilling. 

Derfor skal du vælge os:
Hasle Plejehjem har 36 boliger fordelt på 3 etager. Vi er en del af Hasle Lokalcenter og bruger huset samt cafeen og det der sker her aktivt.  Vi har en skøn sansehave som vi nyder at spise og være i når vejret tillader det. 
På Hasle Plejehjem vil du indgå i et engagerede team, som kan li vores arbejde, samtidig med at du vil får mulighed for at arbejde med dine faglige kompetencer i det daglige, og udvikle dig i takt med de forskellige udfordringer, der kommer.
Vi har en dygtig og ambitiøs personalegruppe, som er blandet mht. alder, køn og baggrund – så der er god plads til forskellighed.

Drømmer du om at være med i udviklingen af vores plejehjem, hvor vi fokuserer på den enkelte beboers liv og fællesskaber – hvor vi forventer at den enkelte medarbejder i tæt samarbejde med kolleger, pårørende og frivillige kan sikre beboerne et meningsfuldt liv, og hvor vi stiller krav til kvalitet – så er det lige dig vi søger. 

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt den 1. juli 2023 eller efter aftale.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.
  
Ugentligt timetal: 30 timer eller efter aftale


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forstander Rikke Valentin 24832449 eller rilv@aarhus.dk


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er den 13-06-2023.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Rymarken 120, 8210 Aarhus V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/social-og-sundhedshjaelper-til-hasle-plejehjem/cgepik/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842567

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet