Smilehullet søger pædagoger - Kom og bliv en del af et fedt børnefællesskab og personalegruppe

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kom og bliv en del af et fedt børnefællesskab og personalegruppe.

Smilehullet ligger i Tranbjerg, hvor der er rig mulighed for at komme til og fra med offentlig transport, på cykel og i bil. Herudover bliver du en del af Tranbjerg Dagtilbud, et professionelt fagfællesskab lokalt og på tværs af dagtilbuddet. 

I Smilehullet søger vi pædagoger til vores hus. 2 pædagoger til vuggestuen og 2 pædagoger til børnehaven på 32-36 timer. I Smilehullet hjælper vi hinanden og deltager på tværs af huset, derfor skal du kunne se dig selv i tæt samarbejde med dine kollegaer, da alle børn er alles børn. Smilehullet er en integreret institution - vi har tre børnehavegrupper med 20 børn i hver gruppe og tre vuggestuegrupper med 12 børn i hver gruppe.

Vi ønsker stillingen besat senest pr. 1. 11. 2023, men gerne før. Vi opfordrer både nyuddannede og erfarne pædagoger at søge. 

Derfor skal du vælge os

Du bliver del af en stor medarbejdergruppe, der støtter og udfordrer hinanden, hvor vi også forventer, at du byder ind med din faglighed. Vi arbejder med at styrke hinandens arbejdsrelationer og giver/udøver sparring. Vi har fokus på, i fællesskab, at udvikle vores faglighed, så vi skaber gode læringsmiljøer med trivsel, læring og udvikling til gavn for børnene.

Om jobbet

Kan du lege, hoppe, danse, grine, skabe en fortryllet skov og indbyder du til nærvær og indgår som en naturlig del af børnenes legeunivers, som inviterer børnene ind i det relationelle fællesskab og vække deres nysgerrighed, så er det dig, vi har brug for til vores fantastiske børn, forældre og kollegaer i Smilehullet. 

 

Din profil:

  • Du er modig: Du tør at være i et læringsrum, hvor det du ikke har prøvet før, bliver en motiverende øvebane. Du går forrest og viser styrke i at støtte afdelingens fokus på at skabe de bedste læringsmiljøer for børnenes udvikling, trivsel, dannelse og læring.
  • Du er undersøgende: Du kommer med respekt for det, som er skabt og går i dialog med dine kollegaer om fælles fremadrettet udvikling, hvor det forventes, at du er nytænkende og god til at lave og udføre tiltag til gavn for børnene. 
  • Du er faglig og struktureret: Overholder aftaler, skaber overblik og er struktureret
  • Du er synlig og involverende: Du prioriterer at være tilgængelig for børn, forældre og kollegaer samt prioriterer et godt samarbejde med kollegaer og forældre.
  • Du er tydelig: Du sætter rammer og gode betingelser for inddragelse. Du kommunikerer tydeligt og fagligt i din pædagogiske praksis. 
  • Du kan lide: At være fysisk aktiv sammen med børnene
  • Og… er en person som er imødekommende, har godt humør/humor og let til smil og grin.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Efter BUPL’s/Aarhus Kommunes overenskomst. 

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

 

Hvis du vil vide mere

Kontakt pædagogisk leder Lena Andersen på mail alek@aarhus.dk 


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: 24.10.2023, men vi tager ind løbende til samtale.
 

Om os
Læs mere om Smilehullet og Tranbjerg Dagtilbud på vores hjemmeside.
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (1-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Østerbyalle 348, 8310 Tranbjerg J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912487

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet