Nyt fra Tranbjerg J i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Tranbjerg J er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved Retten i Randers kl. 08.50

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 08.50 en 46-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Han er sigtet for at have begået og forsøgt at begå flere forskellige indbrud i blandt andet Grenaa, Randers NV og Trige.

Den 46-årige mand blev anholdt onsdag formiddag kl. 10.00 på Norddjurs, hvor han blev sigtet for indbruddene efter flere måneders efterforskning.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, da sagen fortsat efterforskes. Østjyllands Politi har derfor pt. ikke yderligere kommentarer til sagen.

 

**

 

Grundlovsforhør ved Retten i Aarhus kl. 12.30

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 12.30 en 34-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Han er sigtet for at have begået vold mod en 24-årig mand.

Den 24-årige mand blev anholdt onsdag eftermiddag i Aarhus C i forbindelse med efterforskningen af sagen.

Tre øvrige mænd sidder i forvejen varetægtsfængslet i sagen. Mændene er også sigtet for i forening at have frihedsberøvet den 24-årige mand i forbindelse med voldsepisoden, der fandt sted lørdag den 1. april.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre til grundlovsforhøret og Østjyllands Politi har derfor ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt. 

**

 

Fem mænd anholdt efter uroligheder i det vestlige Aarhus

En gruppe unge mænd skabte onsdag aften en del uro i Bispehaven, hvor de blandt andet satte ild til flere containere, barrikaderede vejen og kastede kanonslag efter politiet.

Uroen begyndte omkring kl. 23.00, og flere patruljer kørte til området i det vestlige Aarhus. Her var der sat flere brændende affaldscontainere ud på Ryhavevej, og kort efter kom der en anmeldelse om en bilbrand på Bispehavevej.

Østjyllands Politi var talstærkt til stede gennem hele aftenen og natten og anholdt under indsatsen fem personer, der foreløbigt er sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden.

Læs mere om urolighederne i vores tidligere udsendte pressemeddelelse her.

**

 

Motorcykeltyv taget på fersk gerning

Onsdag morgen kl. 06.50 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse fra en opmærksom borger, der havde set nogle mænd stå og rode med en motorcykel, som de angiveligt forsøgte at stjæle, ved Vestre Kirkegård på Silkeborgvej i Aarhus C.

En patrulje blev derfor sendt til stedet, hvor to personer ved politiets ankomst blev set løbe fra en parkeringsplads ved kirkegården. På parkeringspladsen stod en motorcykel og en scooter samt en personbil, hvori en tredje mand befandt sig.

Den pågældende mand i bilen – en 21-årig mand – blev af betjentene sigtet for brugstyveri af den pågældende motorcykel og anholdt.

Flere patruljer blev sendt til stedet, men det lykkedes i første omgang ikke at finde frem til de øvrige personer. Østjyllands Politi undersøger sagen nærmere og har pt. ikke yderligere kommentarer.

---

Lidt senere på morgenen kl. 09.24 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse af et lignende forhold fra en opmærksom borger, denne gang omhandlende et igangværende tyveri af et el-løbehjul på Værkmestergade i Aarhus C.

En patrulje blev sendt til stedet, og fire mænd blev truffet af politiet. En 39-årig mand erkendte at have forsøgt at stjæle et el-løbehjul, og han blev derfor sigtet. 

En anden af mændene – en 43-årig mand – var i besiddelse af en el-cykel, som betjentene skønnede var stjålet, da låsen på den var skåret op. Cyklen blev derfor også medbragt til politistationen, og den 43-årige blev sigtet for brugstyveri.

**

 

Politiet fandt flere hundrede gram narko efter tip

På baggrund af et tip til politiet rettede specialpatruljen fra Østjyllands Politi onsdag morgen henvendelse på en adresse i Åbyhøj, hvorfra der angiveligt skulle lugte af hash samt være synlige hampeplanter på altanen.

Ingen personer var hjemme ved politiets ankomst, men under en ransagning af stedet fandt betjentene flere marihuanaplanter og topskud med en samlet omregnet vægt på flere hundrede gram narko.

Stedets 65-årige mandlige beboer blev derfor kontaktet og sigtet for lov om euforiserende stoffer. Han blev ligeledes sigtet for overtrædelse af våbenloven og knivloven, da politiet under ransagningen fandt frem til en sabel og en luftpistol med kaliber, som blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

**

 

Butikstyv bed supermarkedsansat

Personalet i et supermarked på Kirketorvet i Tranbjerg J forsøgte onsdag eftermiddag at tilbageholde en kvinde, som angiveligt havde glemt at betale for sine varer.

Da personalet i den forbindelse ville føre den pågældende kvinde retur til butikken, fik hun vristet sig fri, hvorefter hun forsøgte at flygte fra stedet.

Det lykkedes dog hurtigt personalet at få hende indhentet, men da kvinden igen blev tilbageholdt, opstod der fornyet tumult, hvor hun bed en 28-årig mandlig butiksansat i armen.

Østjyllands Politi blev derfor kontaktet, og en patrulje kunne kort tid efter anholde den 27-årige butikstyv på stedet. Hun blev i den forbindelse sigtet for både butikstyveri og vold.

**

 

Mand onanerede på sti

Onsdag kl. 16.50 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en ukendt mand befandt sig på en sti på Jernaldervej mellem Ellehøjskolen og fodboldbanerne ved Åby Ringvej i Aarhus V, hvor han åbenlyst onanerede.

En patrulje blev derfor sendt til stedet, hvor politiet kom i kontakt med to kvinder på hhv. 44 og 47 år, som havde set den pågældende mand, der havde udsat dem for blufærdighedskrænkelse.

Den onanerende mand blev ikke truffet i området, men han beskrives af vidner som værende 35-45 år og 175-180 cm høj. Han beskrives desuden som værende almindelig til kraftig af kropsbygning og mørk i huden samt at have kort, mørkt krøllet hår.

Han var iført mørkegrønt/sort tøj i form af jakke og bukser, og han havde medbragt en sort elcykel med brede dæk og en batteriboks på stellet.

Østjyllands Politi undersøger sagen nærmere og hører gerne fra andre, der måtte have set manden eller have været udsat for lignende.

**

 

Villa i brand i Odder

Politi og brandvæsen rykkede natten til torsdag kl. 02.58 ud til en kraftig brand i en villa på Århusvej i Odder.

Der var ingen hjemme i huset, som endte med stort set at brænde helt ned. Under slukningsarbejdet blev store dele af bygningen desuden fjernet med en kran. 

På grund af de omfattende skader har det ikke været muligt for politiet at fastslå en brandårsag.   

Ingen personer kom noget til.

**

 

Færdsel:

Onsdag kl. 12.08 skete der et færdselsuheld på Århusvej i Haldum ved Hinnerup. En 76-årig kvindelig bilist kom kørende i nordvestlig retning, da hun af ukendte årsager kørte ud i rabatten og ramte et træhegn. Efterfølgende endte hendes bil på en mark, hvor den var blevet påført skader på front og sider. Kvinden blev undersøgt i en ambulance, men slap umiddelbart fra uheldet uden tilskadekomst.

Onsdag kl. 12.58 skete der et færdselsuheld på Næshøjvej i Harlev J, hvor to modkørende biler kørte sammen. Ingen af de tø førere – en 18-årig kvinde og en 62-årig kvinde – kom umiddelbart til skade i forbindelse med episoden.

En bil brød onsdag kl. 15.03 i brand, da den var kommet kørende på Tåsingevej i Randers SV. Brandvæsenet fik slukket branden og ingen personer kom til skade i forbindelse med episoden.

En 59-årig mand blev onsdag kl. 17.30 sigtet for spirituskørsel, da han i beruset tilstand var kommet kørende på knallert på Fuglevænget i Grenaa.

En 20-årig mandlig bilist blev onsdag aften kl. 21.00 standset af en patrulje fra Østjyllands Politi, da han kom kørende på Tranehusevej i Glesborg. Den 20-årige mand blev her sigtet for narkokørsel, da han var påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt. Under en efterfølgende ransagning af hans køretøj fandt politiet frem til en joint, som blev beslaglagt. 

**

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i privat beboelse i politikredsen:
På Anlægsvej i Ulstrup begået mellem fredag d. 18/08 kl. 23.00 og søndag d. 20/08 kl. 08.00
På Kongshusvej i Torrild begået tirsdag d. 22/8 kl. 12.40
På Havtidselvej i Egå onsdag d. 23/8 mellem kl. 05.00 og kl. 14.30
På Svinget i Hinnerup begået onsdag d. 23/8 kl. 15.45
På Østergade i Odder begået onsdag d. 23/8 kl. 17.32
På Edithsvej i Brabrand begået tirsdag d. 22/8 mellem kl. 15.00 og kl. 22.00

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi