Kok/souschef til kantine ved Kokkenes Køkken i Århus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

"I Kokkenes køkken har vi fokus på, at vores medarbejdere går glade på arbejde".

 

Brænder du for at kreere helt særlige måltider og kan du få maden til at smage fantastisk? Så er det helt sikkert dig, vi søger.

I Kokkenes Køkken serverer vi neurogastronomisk frokost, som er et af de mest hypede begreber i restaurationsbranchen. Her krydres frokosten med nudging, hvor musik, belysning og duft spiller sammen om at skabe den bedste frokostoplevelse. Det hele tilsættes lokale og gode råvarer, hvor bæredygtighed og klimabevidsthed altid er at finde på menuen.

Vi søger en kok/souschef til en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen i Århus med tiltrædelse hurtigst muligt - senest d. 1. september. Stillingen er fra mellem kl. 05.30 - 15:37 mandag til fredag. Du bliver en del af et team af professionelle køkkenfolk samt et stærkt og supporterende bagland af dygtige kolleger. 

Hvem er du, og hvad kan du bidrage med? 

  • Du er faglært kok og har erfaring fra lignende stilling
  • Du kan arbejde selvstændigt og ansvarligt samt prioritere egne opgaver
  • Du bringer godt humør med på arbejde, og kan holde overblik - også når det spidser til
  • Du kommunikerer klart på dansk og engelsk

Vi tilbyder

  • Pensionsordning, sundhedsforsikring samt personalegoder.
  • Som ansat i Kokkenes Køkken tilbydes du også attraktive lejeboliger til din ferie i både ind- og udland.

 

Kokkenes Køkken sætter fokus på alle sanser!

Kokkenes Køkken driver kantiner hos flere og flere virksomheder i Danmark, hvor vi har hævet niveauet for kantinedriften gennem fagprofessionelle køkkenfolk på alle pladser i køkkenet, neurogastronomi og et stort fokus på lokale råvarer i sæson. Vi tilbyder alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til mødeforplejning, events, take-away samt medarbejdercaféer.

Vi er et godt team af køkken- og driftsmedarbejdere, alle med lang erfaring og gode kompetencer inden for branchen.

Vores koncept SANS! tager udgangspunkt i neurogastronomi og nudging, som har en målbar effekt på tilfredshed, når det angår både smag, mæthed og oplevelse. SANS! - bringer måltidsoplevelsen i en helt ny, mere sanselig, grøn, grov og ikke mindst bæredygtig retning, hvor målet også er at minimere madspildet til maks. 5%.

Ansøgning

Lyder det som en spændende opgave, så upload din ansøgning samt CV til os via nedenstående link hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende.

I forbindelse med din opstart sørger vi for, at du får en god introduktion til vores koncept SANS! og til vores univers af madglæde.

Spørgsmål til jobbet kan rettes til driftschef Majbritt Eriksen på tlf.: 20 34 10 89.

 

Velkommen til Danmarks største privatejede Facility Service virksomhed

Kokkenes Køkken er del af Forenede Service, Forenede Service A/S er en mangfoldig virksomhed, der beskæftiger ca. 3.000 medarbejdere fra knapt 100 forskellige nationaliteter. Vores medarbejdere servicerer flere hundrede tusinde personer, når de dagligt leverer services inden for rengøring, kantine og ejendomsdrift til offentlige og erhvervsvirksomheder i Danmark.

Forenede Service A/S er en del af Forenede Koncernen som er en familieejet servicekoncern med en omsætning på mere end DKK 2,8 mia. Forenede Koncernen leverer omsorgsydelser og Facility Service gennem virksomhederne Forenede Care og Forenede Service i Danmark og Sverige. 

Du kan læse mere om Kokkenes Køkken på Kokkenes Køkken 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lokalkontor Aarhus, Anelystparken, 8381 Tilst

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://app.jobmatchprofile.com/h7qkh2/kokkenes-kokken/m6tqdx/koksouschef-til-kantine-ved-kokkenes-kokken-i

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5873965

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet