Husassistent til Forsorgshjemmet Østervang 34 timer/uge pr. 1. juli 2024

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet 
Vi søger en engageret husassistent, som brænder for at gøre en forskel for vores beboere. 

Hvad får du? 
20 kolleger fordelt i fire teams bestående af køkken-, rengøring-, vaskeri- og udeteam. Vores fornemmeste opgave er at understøtte Center for Forsorgs afdelinger ved at løse de huslige opgaver, så vores beboere har et trygt hjem hos os. Vi har fokus på hygiejne, sund kost, rent vasketøj og at kunne arbejde sundt, trygt og sikkert.

Hvad skal du lave? 
Sammen med imødekommende kolleger holder du beboernes værelser, toiletter, fællesarealer, kontorer og mødelokaler pæne, rene og hyggelige. Du kommer også til at hjælpe i vaskeriet, køkkenet og kantinen. Vi sørger for, at du får en god oplæring i arbejdet. Du vil selvfølgelig komme til at tale med beboerne, men dine arbejdsopgaver bliver praktiske.

Din mødetid 
Stillingen er på 34 timer om ugen i tidsrummet kl. 7.00–15.00. 

Din profil
Din uddannelse og erfaring er ikke det vigtigste for os. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde på et forsorgshjem med hjemløse yngre som ældre beboere, at du kan lide at skabe trygge og hjemlige rammer, og at du har respekt for, at vores beboere har forskellige levevis, værdier, holdninger, behov og ønsker. 

Derfor skal du vælge os
At arbejde på et forsorgshjem er spændende, og ingen dage er ens. Du bliver en del af et rigtigt godt fællesskab, hvor vi anerkender og sætter stor pris på dit engagement. Vi har fokus på et sundt, trygt og sikkert arbejdsmiljø. Du får rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Vil du vide mere 
For yderligere oplysninger kan afdelingsleder Laila Wiese Akselsen kontaktes på tlf. 21401255. Du er også velkommen til at læse mere om Center for Forsorg og Forsorgshjemmet Østervang på Aarhus.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer. Vi har en attraktiv pensionsordning. 

Ansøgningsfrist: 28. april 2024

Ansættelsessamtaler: 8. maj 2024

Tiltrædelse: 1. juli 2024

Ansøgning 
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Når du modtager en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Om os 
Center for Forsorg håndterer hjemløshed på kort og langt sigt. Center for Forsorg råder over 196 pladser fordelt på en række forsorgshjem samt boliger med bostøtte i eget hjem til borgere med betydelige udfordringer i livet som social udsathed, forskellig former for afhængighed, helbredsproblemer m.v. Vores arbejde knytter sig til værdier og metoder ift. borgerens involvering og udvikling. Vores vision er, at vi vil nedbringe antallet af hjemløse, og vi arbejder målrettet mod en varig boligsituation ofte med relevant støtte til mestring af eget liv. Rammen for Center for Forsorgs tilbud er Servicelovens §§ 110 og 85.
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.    

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

28-04-2024

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (34-34 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Trankær Mosevej 25, 8310 Tranbjerg J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031170

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet